Ready, RAM Bikes, Action

Author:

Ram Bikes

Category:

За тях велосипедите са страст, но и мисия, изпитания и приключения, които вървят ръка за ръка. Представяме ви Иван Колев, Йоан Нейчев и Камен Недков от RAM Bikes, които ни разказаха накратко впечатленията си от мястото на събитието, финала на Българските градски серии 2016 в Габрово.

Иван Колев с RAM FUSION (трето място в първенството при мъжете)

“Колелото беше божествено, най-добрата машина, която съм карал! Нямах никакви проблеми с нея и си карах наравно с другите. За разлика от Плевен, просто сложих един водач на предния венец, тъй като там ми падна веригата на квалификациите и исках да избегна нещо подобно да се случи пак. Благодарение на Maxxis, теренът беше много добър – гумите са страхотни. Усещането беше жестоко, забавно и готино.”

GABROVO_2016_Fotograf_Stefan_Iliev_Spisanie_360_RAM_Team_Ivan Kolev1

Йоан Нейчев

“Паднах! На едно място преди пътя има канавка, която беше покрита, примерно с пале. Карах доста бързо, гумата ми се хлъзна и направо се размазах. Няма поражения, само драскотини. Трасето е на места стръмно, има наклон, стълбите са доста, има блъскане и като цяло е супер. Състезанието е доста силно, хардкор е.

GABROVO_2016_Fotograf_Stefan_Iliev_Spisanie_360_RAM_Team_YOan1

За първи сезон карам в RAM Bikes и съм доста доволен от колелото и от екипа. Колелото ми е RAM SYNERGY, прототипно e, с 27.5” капли и с най-сериозната окомплектовка.”

Камен Недков – първи в класирането за деня и втори в генералното класиране, категория “ветерани”

Карам RAM SYNERGY и бях доста изненадан колко не работи колелото на първото спускане… Оказа се, че съм останал с настройките от предното каране, което беше в Плевен. Трасето тук се различава и, след като промених някои насторойки, нещата тръгнаха добре. Реално колелото ми е стандартен модел, нищо по-особено няма по него.

GABROVO_2016_Fotograf_Stefan_Iliev_Spisanie_360_rider_RAM_TEAM_11