RAM Bikes Отбор

Състезателната програма за нас е основен приоритет – чрез нея ние развиваме продуктите си и помагаме на маунтинбайк сцената да дърпа напред чрез перспективни млади карачи. През годините RAM Bikes отборът е претърпявал какви ли не промени и модификации, както в състава, така и в участията и резултатите си.
През 2012-та успяхме да постигнем един изключително успешен сезон. Привличайки в отбора XC терминатора Уоутър Клепе успяхме да реализираме тотална доминация по XC/маратон състезанията – Уоутър е на практика непобедим. Момчетата от DH отбора успяха да запишат солидно количество участия на все по-бурно развиващата се състезателна сцена у нас, включително и многобройни класирания по подиумите, доказвайки отличните качества на нашия нов SYNERGY.че жител на Будапеща Уоутър Клепе остава част от RAM Team. Останалите момчета продължават стабилното си присъствие на байк-сцената в България и Гърция, белязано с призови места както в DH, така и в Ендурото.Вече с няколко състезания зад гърба си тази година, момчетата вече очакват истинската част на сезон 2015. Представяме ви Иван, Боби,Мария, Сашо, Алекс ,Вальо и Йоан,Антон. Те са RAM Bikes Team – момчета, за нас е чест! Успех този сезон!

Photo by Actiongraphers | www.actiongraphers.com

Йоан Нейчев

Photo by Actiongraphers | www.actiongraphers.com

Мария Боянова

Photo by Actiongraphers | www.actiongraphers.com

Лъчезар Ангелов

Photo by Actiongraphers | www.actiongraphers.com

Тодор Балчев

11539064_970514453000984_386242669316395427_o

Антон Настев

Photo by Actiongraphers | www.actiongraphers.com

Валентин Тенев

Вальо е новото попълнение в отбора на RAM в дисциплината DH. Кара активно спускане от средата на 2013 година, като преди това се е занимавал предимно с дърт. Тизи зимен сезон Вальо започна активно да тренира, като 3-4 пъти седмично се подготвя физически, а събота и неделя е на любомото място – Витоша. За 2015 […]

_MG_8681

Иван Колев

Нищо не успява да спре или дори да забави Ванката през годините, дори и контузиите – такива определено не му липсват, но той винаги успява да се завърне на сцената.

Отборни Новини