Finale Ligure

Author:

Ram Bikes

Category:

27.09.2016г. наближава… Денят, в който Иван Колев:DSC_0006

Боби Крумов:IMG_5901

и Камен Недков (съпорт) :IMG_8396

ще тръгнат към Италия, за да дадат всичко от себе си на състезанието във Finale Ligure, финалното състезание от световните ендуро серии. Иван Колев заслужено от миналата година има право да участва и тази. Боби Крумов имаше невероятния шанс да спечели билет за участието посредством лотария. Камен Недков ще бъде там като човек за всичко: шофьор, механик,готвач, чистачка, момче за доставки на понички и всичко необходимо.

Ето няколко думи от момчетата по повод пътуването:

Как се чувствате преди тръгването?

Боби: Чувствам се малко превъзбуден и същевременно несигурен в успеха си на това състезание. Надявам се, след като пристигнем и покараме трасетата да придобия малко повече увереност в собствените си възможности.

Иван: Настроението преди предстоящото световно първенство е супер. Едно от най-важните неща за мен е екипа, с който ще пътувам, а той е такъв какъвто трябва да бъде, т.е. организиран, отговорен, позитивен, мотивиращ и готин, а това е предпоставка за едно прекрасно изживяване.

Камен: Чудесно J

Готови ли сте?

Боби: Към себе си подхождам изключително критично, когато стане въпрос за спортна форма и това дали се чувствам готов да участвам на състезание от подобен ранг. Ако кажа, че се чувствам готов ще излъжа, но все пак съм готов !

Иван: За мен най-приоритетното и най-важно състезание е това в Италия.  Дали съм готов е нещо доста относително, тъй като винаги може още и още. Реалист съм и знам, че това ми е хоби и не мога да очаквам твърде много, но също така знам, че съм се отдал и тренирам, т.е. правя това, което зависи от мен и искам да дам най- доброто от себе си.

Камен: Винаги готов. Куфарът с инструменти и части е подреден. Всички спомагателни неща от нашите спонсори са налице, за което изключително много сме благодарни.

Как тренирахте за състезанието?

Боби: Тренировките ми за съжаление не бяха това, което исках да бъдат поради редица неща, които ми се случиха последно време. Щастлив съм, че успях да настроя колелото си добре, за мен това е едно от най- важните неща. ОФП- то успях да го подобря най- много, когато бях по работа на високопланинската база Белмекен, това беше най- дългият период, в който може да се каже, че провеждах системни и целенасочени тренировки.

Иван: За това състезание тренирам от почти една година, като през последният месец тренирам по- интензивно във фитнес и с колелото, като седмично ми се събират 15-16 часа тренировки. Искам отново да изпитам удоволствието да се състезавам с най-добрите в света и да съм в добра форма, тъй като това е едно от най- физически трудните кръгове от Севтовните ендуро серий.

Камен: На състезанието в Пампорово се наложи от участник да бъда съпорт, съответно където успях помогнах.

Какви са вашите цели?

Боби: Целта ми е да се забавлявам! Миналата година бях там, като терапевт, механик и адвайзер на моя съотборник Иван, този път ще се състезавам заедно с него и още около 500 състезатели от целият свят. Иска ми се да завърша състезанието успешно и след като финиширам на последния етап, да имам същата усмивка на лицето, каквато Иван имаше миналата година.

Иван: Моята лична цел е да направим едно страхотно пътуване, изпълнено с много каране. Ще дам най- доброто от себе си и ще видим какъв ще бъде крайният резултат. Имам и цел за класиране, но нея ще я споделя след състезанието.

Камен: Да подсигуря на Иван и Боби спокойно пристигане, да имат време да се наспят и да са свежи за тренировките. Между етапите по време на тренировките да им подсигуря транспорт, храна и напитки. От механик няма да имат нужда, защото всичко ще работи перфектно. Ще се опитам да качвам всеки ден информация за нашия напредък. Запазил съм и малка изненада за момчетата, на връщане към родината, за нея всички ще научат в движение.

Велосипедите- Ram Fusion.1 ,автомобилът- VW Caddy:IMG_6130

куфарите с инструменти:IMG_6128

резервните части и гуми:

IMG_6126 и най- вече момчетата са готови да покажат на какво са способни.

Оставаме безкрайно благодарни на всички, които ни подкрепят:

Stinky- http://www.stinkyfamily.com/
Хармоника- http://harmonica.bg/
Лидл България- http://www.lidl.bg/bg/index.htm
RooBar- http://www.roobar.com/
5,10- http://www.fiveten.com/
Concept Creative- http://www.conceptcreative.org/bg/
Школа по алпинизъм и катерене- http://www.katerene.bg/
БКС- http://www.bcu.bg/home.php?language=1
Stance No Tubes- http://www.notubes.com/
Renthal- http://cycling.renthal.com/shop/
Sram- https://www.sram.com/
Maxxis- www.maxxis.com/tires/bicycle/mountain

И разбира се на всички, които са покрай нас и с нас под една или друга форма. Respect!

Пожелайте на момчетата успех!

Ram Bikes Team